Drømmer du om en ny seng? Prøv Cassandra II 140x200cm opbevaringsseng

Hvis du er på udkig efter en ny seng, der både er komfortabel, praktisk og stilfuld, så bør du overveje Cassandra II 140x200cm opbevaringsseng fra Biva.dk. Denne seng har det hele: en lækker design, en rummelig opbevaringsplads og en skøn madras. Læs med her og find ud af, hvorfor Cassandra II er den perfekte seng for dig.

Et eksklusivt design med PU læder

Cassandra II opbevaringsseng har et eksklusivt design, der passer til enhver indretning. Sengen er beklædt med PU læder, som er et kunstlæder, der ligner ægte læder, men er mere slidstærkt og nemt at rengøre. PU læderet har en hvid farve på sengerammen og en sort farve på hovedgærdet, hvilket skaber en flot kontrast og et moderne look. Sengen har også elegante syninger og knapper, der giver den et ekstra touch af luksus.

En rummelig opbevaringsplads med skuffer

Cassandra II opbevaringsseng har ikke kun et flot design, men også en smart funktion. Sengen har fire store skuffer under madrassen, hvor du kan opbevare alt fra tøj og sengetøj til bøger og legetøj. Skufferne giver dig utroligt meget opbevaringsplads i en seng af denne størrelse, så du kan spare plads i dit soveværelse og holde det ryddeligt og organiseret. Skufferne er nemme at åbne og lukke med håndtag, og de har hjul under bunden, så de kan køres frem og tilbage uden at ridse gulvet.

En skøn madras med Bonell fjedre

Cassandra II opbevaringsseng leveres inklusiv lammelbund, som du skal bruge, hvis du har skum eller springmadrasser. Du kan også vælge at tilkøbe en Bonell fjedre madras i målene 140x200cm, som passer perfekt til sengen. En Bonell fjedre madras består af mange små fjedre, der er forbundet med hinanden i et netværk. Dette giver madrassen en god støtte og komfort, da den tilpasser sig din kropsvægt og bevægelser. Madrassen har også et lag af polyurethanskum, som giver den ekstra blødhed og hygiejne. Madrassen har en medium hårdhed, som passer til de fleste mennesker.

Hvor kan du købe Cassandra II 140x200cm opbevaringsseng?

Hvis du er interesseret i at købe Cassandra II 140x200cm opbevaringsseng, så kan du finde den på Biva.dk’s hjemmeside. Biva.dk er en dansk møbelbutik, der har et stort udvalg af møbler til alle rum i hjemmet. Du kan bestille sengen online og få den leveret til din dør inden for 4-8 uger. Du kan også finansiere dit køb med rente- og gebyrfri afbetaling over 24 måneder. Biva.dk tilbyder desuden hurtig levering, 14 dages fortrydelsesret, prismatch og e-mærket sikkerhed.

Så hvad venter du på? Gør dig selv en tjeneste og bestil Cassandra II 140x200cm opbevaringsseng i dag. Du vil ikke fortryde det, når du oplever den fantastiske komfort og kvalitet, som denne seng tilbyder. Du vil sove som en drøm hver nat i din nye Cassandra II 140x200cm opbevaringsseng.

Kilde: Biva.dk

You May Also Like

More From Author