Væglampe Caterina: En smuk og elegant belysningsløsning

Er du på udkig efter en væglampe, der kan skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem? Så er væglampen Caterina måske noget for dig. Caterina er en væglampe, der kombinerer et klassisk design med moderne detaljer. Den har en hvid metalramme, der danner en halvcirkel omkring en hvid stofskærm. Skærmen har et fint mønster af små huller, der giver et flot spil af lys og skygge på væggen. Væglampen har også en praktisk afbryder på ledningen, så du nemt kan tænde og slukke den.

Væglampen Caterina er perfekt til at skabe en hyggekrog i stuen, soveværelset eller entreen. Du kan også bruge den som en læselampe ved siden af din yndlingsstol eller sofa. Væglampen har en E14 fatning, der passer til pærer med maksimalt 40 watt. Du kan selv vælge, hvilken type pære du vil bruge, alt efter hvilket lys du foretrækker. Væglampen måler 15 x 23 cm og har en ledningslængde på 150 cm.

Hvis du er interesseret i at købe væglampen Caterina, kan du finde den på Væglampe Caterina 15x23cm Hvid, hvor den koster 299 kr. Du kan også se andre flotte væglamper fra samme serie, som har forskellige farver og former. Uanset hvilken væglampe du vælger, vil du få en smuk og elegant belysningsløsning, der vil pynte i dit hjem.

Kilde til billederne: Luxcasa.dk

You May Also Like

More From Author