Opbevaringsboks SMARTSTORE CLASSIC 10 8L m/låg

`

Er du på udkig efter en praktisk og smart løsning til at opbevare dine ting? Så er opbevaringsboksen SMARTSTORE CLASSIC 10 8L m/låg måske noget for dig. Denne opbevaringsboks er lavet af robust og transparent plast, så du nemt kan se, hvad der er i den. Boksen har et låg, der holder støv og snavs ude, og den kan stables oven på andre bokse af samme størrelse eller mindre. Boksen har et rumindhold på 8 liter og måler 34x25x16 cm.

Opbevaringsboksen SMARTSTORE CLASSIC 10 8L m/låg er velegnet til mange formål, f.eks. til at organisere dine hobbyartikler, legetøj, værktøj, tøj eller sko. Du kan bruge den i skabet, på hylden, i skuffen eller under sengen. Boksen er nem at rengøre med en fugtig klud og mild sæbe.

Hvis du vil se flere opbevaringsmuligheder fra SMARTSTORE, kan du klikke her.

Opbevaringsboksen SMARTSTORE CLASSIC 10 8L m/låg koster kun 49,95 kr. hos JYSK. Du kan bestille den online eller finde den i din nærmeste JYSK-butik. Skynd dig, inden de bliver udsolgt!

Billedkilde: jysk.dk

“`

You May Also Like

More From Author