Kontinentalseng sæt med opbevaring Adriano Premium Lux 160/180 stof

Er du på udkig efter en ny seng, der kan give dig en god nats søvn og samtidig se flot ud i dit soveværelse? Så bør du overveje at købe en kontinentalseng sæt med opbevaring Adriano Premium Lux 160/180 stof fra Luxcasa.dk. Denne seng er ikke kun komfortabel og praktisk, men også stilfuld og elegant.

En kontinentalseng er en seng, der består af tre lag: en boxmadras i bunden, en springmadras i midten og en topmadras øverst. Denne opbygning giver sengen en højde på ca. 60 cm, hvilket gør det nemt at komme ind og ud af sengen. Desuden giver de tre lag en optimal støtte og trykaflastning til din krop, så du kan sove godt hele natten.

Men hvad gør denne seng så speciel? Det er, at den har en smart opbevaringsløsning under boxmadrassen. Du kan nemlig løfte op i boxmadrassen ved hjælp af et gasfjeder-system og få adgang til et stort rum, hvor du kan opbevare alt fra sengetøj og puder til tøj og sko. På den måde kan du spare plads i dit soveværelse og holde det ryddeligt og indbydende.

Kontinentalseng sæt med opbevaring Adriano Premium Lux 160/180 stof er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer en lang holdbarhed og et flot udseende. Sengen har et elegant design med et hovedgærde, der er polstret med stof i forskellige farver. Du kan vælge mellem grå, beige, sort eller brun stof, alt efter hvad der passer bedst til din smag og din indretning. Sengen har også fire ben i træ eller metal, som du selv kan vælge.

Sengen fås i to størrelser: 160 x 200 cm eller 180 x 200 cm. Begge størrelser har en topmadras med memoryskum, der former sig efter din krop og giver dig en behagelig liggekomfort. Topmadrassen har også et aftageligt og vaskbart betræk, så du kan holde den ren og frisk. Springmadrassen har pocket-fjedre, der giver en god støtte til din ryg, nakke og skuldre. Boxmadrassen har bonell-fjedre, der giver en stabil base til sengen.

Hvis du bestiller denne seng hos Luxcasa.dk, får du gratis levering til hele Danmark. Du får også 14 dages fortrydelsesret, hvis du skulle ombestemme dig. Og hvis du har brug for hjælp til at samle sengen, kan du bestille monteringsservice for et mindre tillæg.

Så hvad venter du på? Forkæl dig selv med en ny seng, der kan give dig den bedste søvnoplevelse og samtidig pynte på dit soveværelse. Bestil din kontinentalseng sæt med opbevaring Adriano Premium Lux 160/180 stof hos Luxcasa.dk i dag!

Billedkilder: Luxcasa.dk

You May Also Like

More From Author