Opbevaringsboks STEINKJER: En praktisk og stilfuld løsning til din have

`

Hvis du leder efter en måde at opbevare dine havehynder, haveredskaber, legetøj eller andre ting, der fylder i din have, så er opbevaringsboksen STEINKJER fra JYSK et godt valg. Denne boks er både rummelig, robust og flot at se på, og den passer perfekt til enhver have eller terrasse.

Opbevaringsboksen STEINKJER har en kapacitet på 1200 liter, så du kan nemt opbevare alt, hvad du har brug for i din have. Boksen er lavet af slidstærkt polypropylen, som er modstandsdygtigt over for vand, frost og UV-stråler. Det betyder, at boksen kan stå ude hele året rundt uden at blive beskadiget eller falme i farven. Boksen har også et låg med gasfjedre, som gør det let at åbne og lukke boksen. Låget kan også låses med en hængelås (medfølger ikke), så du kan sikre dine ting mod tyveri eller nysgerrige dyr.

Udover at være praktisk er opbevaringsboksen STEINKJER også stilfuld. Boksen har et moderne design med en sort farve og en træstruktur, som giver den et naturligt og elegant udtryk. Boksen passer godt sammen med forskellige havemøbler og kan også bruges som ekstra siddeplads eller bordplads, når du har gæster i haven. Boksen måler 155 x 95 x 80 cm (B x H x D) og vejer 23 kg.

Hvordan får du fat i opbevaringsboksen STEINKJER?

Hvis du er interesseret i at købe opbevaringsboksen STEINKJER, så har du flere muligheder hos JYSK. Du kan enten bestille boksen online og få den leveret hjem til dig, eller du kan vælge click & collect og afhente boksen i din nærmeste JYSK-butik. Uanset hvad du vælger, så får du en god pris på boksen, som koster kun 999 kr. hos JYSK.

Hvis du vil vide mere om opbevaringsboksen STEINKJER eller se andre produkter til udendørsopbevaring, så kan du besøge JYSKs hjemmeside eller klikke på Opbevaringsboks STEINKJER B155xH95xD80 sort nedenfor.

Opbevaringsboks STEINKJER B155xH95xD80 sort

  • Materiale: Polypropylen
  • Kapacitet: 1200 liter
  • Mål: 155 x 95 x 80 cm (B x H x D)
  • Vægt: 23 kg
  • Farve: Sort
  • Pris: 999 kr.

Kilde til billeder: JYSK

“`

You May Also Like

More From Author