Et hyggeligt og slidstærkt tæppe til børneværelset

Er du på udkig efter et nyt tæppe til dit barns værelse? Vil du gerne have et tæppe, der er blødt, varmt og nemt at rengøre? Så er Bambi 840 Tæppe Blå måske noget for dig. Det er et løst tæppe, der fås i forskellige størrelser og former, og som har et sødt motiv af Bambi og hans venner.

Bambi 840 Tæppe Blå er fremstillet af 100% polypropylen, som er syntetiske fibre, der gør det særdeles slidstærkt. Det betyder, at det kan holde til mange års brug, selvom det udsættes for leg, spild og slid. Polypropylen er også et materiale, der er allergivenligt og modstandsdygtigt over for bakterier og skimmel. Det er derfor et godt valg til børneværelset, hvor hygiejnen er vigtig.

Tæppet har en total højde på 7 mm, hvilket gør det behageligt at gå og sidde på. Det har også en god isoleringsevne, så det holder gulvet varmt om vinteren. Farven er en flot blå nuance, der passer til mange forskellige indretningsstile. Motivet er inspireret af Disneys klassiske tegnefilm om Bambi, og det viser Bambi sammen med hans venner Tamburin, Ugle og Blomst. Det er et motiv, der appellerer til både drenge og piger, og som skaber en hyggelig stemning på værelset.

Bambi 840 Tæppe Blå kan købes hos Biva.dk, som er en af Danmarks største online møbelbutikker. Her finder du et stort udvalg af flotte og billige løse tæpper til alle rum i hjemmet. Du kan vælge mellem følgende mål: 80 x 150 cm, 120 x 170 cm, 160 x 230 cm, 120 x 120 cm rundt eller 160 x 160 cm rundt. Priserne varierer fra 849 kr. til 899 kr., alt efter størrelsen. Du får hurtig levering, 14 dages fortrydelsesret og prismatch hos Biva.dk.

Hvis du vil gøre dit barn glad med et nyt tæppe til værelset, så bestil Bambi 840 Tæppe Blå i dag. Det er et tæppe, der vil bringe glæde og hygge i mange år fremover.

Kilde til billeder: Biva.dk

You May Also Like

More From Author