Northwood Tillægsplade: En praktisk og elegant løsning til dit spisebord

Northwood Tillægsplade: En praktisk og elegant løsning til dit spisebord

Har du brug for mere plads omkring dit spisebord, når du får gæster? Vil du gerne have et spisebord, der kan tilpasses efter dine behov? Så er Northwood Tillægsplade det perfekte valg for dig.

Northwood Tillægsplade er en sæt med to tillægsplader, som du nemt kan montere på dit Northwood Spisebord. Tillægspladerne er lavet af spånplade med finér i eg, som er hvidpigmenteret og olieret. Det giver dem et lyst og naturligt udseende, som passer godt til det nordiske hjem.

Tillægspladerne måler 100 cm i bredden, 50 cm i dybden og 2,5 cm i højden. De kan forlænge dit spisebord med op til 100 cm, så der er plads til flere personer omkring bordet. Du kan også vælge at bruge kun én tillægsplade, hvis du kun har brug for lidt ekstra plads.

Tillægspladerne er nemme at opbevare, når du ikke bruger dem. Du kan fx lægge dem under din sofa eller din seng, eller hænge dem på væggen som en dekorativ detalje. De er også lette at rengøre med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel.

Hvis du vil vide mere om Northwood Tillægsplade, kan du klikke på Northwood Tillægsplade nedenfor. Der kan du se flere billeder af produktet, læse om dets specifikationer og bestille det online til en fordelagtig pris.

Northwood Tillægsplade

  • Mål: H: 2 cm x B: 100 cm x D: 50 cm
  • Primær farve: Hvid
  • Primær materiale: Spånplade
  • Overflade materiale: Eg
  • Overfladebehandling: Olieret
  • Varenummer: 27373
  • Leveringstid: 1-3 uger
  • Tilbud: 1.244,- (Spar 655,-)

Du kan bestille Northwood Tillægsplade online hos Biva.dk, som er en af Danmarks største online møbelbutikker. Biva.dk tilbyder hurtig levering, 14 dages fortrydelsesret, prismatch og e-mærket sikkerhed. Du kan også besøge en af deres fysiske butikker rundt om i landet og se deres store udvalg af møbler og tilbehør til hjemmet.

Hvis du leder efter et spisebord, som passer til Northwood Tillægsplade, kan du også finde det hos Biva.dk. De har mange forskellige modeller og størrelser af spiseborde i forskellige materialer og stilarter. Du kan fx vælge et Northwood Spisebord i samme design som tillægspladerne, eller et andet spisebord, som komplementerer dem.

Med Northwood Tillægsplade får du en praktisk og elegant løsning til dit spisebord, som du kan bruge efter behov. Du kan skabe mere plads til dine gæster, eller nyde et hyggeligt måltid med din familie. Du kan også give dit spisebord et nyt look med de flotte tillægsplader i hvidpigmenteret og olieret eg.

Klik her for at bestille Northwood Tillægsplade hos Biva.dk, eller se deres andre produkter til spisestuen.

Billederne er fra Biva.dk.

You May Also Like

More From Author