Min nye yndlingspyntepude: Klokkelyng fra JYSK

Jeg elsker at skifte pyntepuder i min sofa og på min seng efter årstiden, humøret eller bare for at prøve noget nyt. Der er noget ved at tilføje et nyt farve- eller teksturelement til et rum, der bare gør mig glad. Derfor blev jeg også straks forelsket i denne smukke pyntepude fra JYSK, da jeg så den i deres online katalog. Den hedder Klokkelyng, og den har en dejlig grå farve med et diskret mønster af små blomster. Den er lavet af 100% bomuld, så den er blød og behagelig at røre ved, og den har en fin lynlås i siden, så man nemt kan tage betrækket af og vaske det.

Jeg bestilte to af disse puder til min sofa, og jeg må sige, at de passer perfekt ind i min stue. De har en fin størrelse på 45×45 cm, så de er hverken for store eller for små, og de har en god fyldning af polyesterfibre, så de holder formen godt. De er også meget alsidige, fordi de kan kombineres med mange andre farver og stilarter. Jeg har for eksempel parret dem med nogle lyserøde puder for at skabe en hyggelig og feminin stemning, men de ville også se godt ud med nogle mørkere eller mere neutrale nuancer.

Jeg er virkelig glad for mine nye pyntepuder, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en nem og billig måde at opfriske deres hjem på. De er både flotte og praktiske, og de giver en dejlig stemning af hygge og komfort. Hvis du også har lyst til at forkæle dig selv med nogle nye puder, kan du finde dem her:

Pyntepude Klokkelyng 45×45 grå

. Skynd dig, før de bliver udsolgt!

Billeder fra JYSK.dk

You May Also Like

More From Author