Min nye favorit: Sleepy natbord i hvid

Jeg har altid været på udkig efter et natbord, der passer til mit soveværelse. Jeg kan godt lide at have et sted at lægge min bog, min telefon og min vandflaske, når jeg går i seng. Men jeg har også brug for et natbord, der er stilfuldt, praktisk og holdbart. Derfor blev jeg så glad, da jeg fandt Sleepy natbord i hvid fra Biva.

Sleepy natbord er lavet af hvidlakeret MDF med metalben og håndtag. Det har et skuffeelement med soft-close funktion, så det ikke larmer, når man åbner eller lukker det. Skuffen er rummelig nok til at opbevare mine ting, og overfladen er stor nok til at holde en lampe, en vækkeur eller en plante. Jeg elsker det minimalistiske og moderne design, der passer til enhver indretning.

Det bedste ved Sleepy natbord er, at det er super nemt at samle. Det tog mig kun 15 minutter at sætte det sammen med de medfølgende skruer og værktøj. Det er også meget stabilt og solidt, så det kan holde i mange år. Jeg er meget tilfreds med mit køb, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der leder efter et flot og funktionelt natbord.

Hvis du også vil have et Sleepy natbord i hvid, kan du købe det her:

Sleepy natbord hvid

. Det koster kun 699 kr., og du får gratis levering. Skynd dig, før de bliver udsolgt!

Billeder fra Biva.dk

You May Also Like

More From Author