Min nye favoritlampe: Fedra pendel fra Biva

Jeg har altid været glad for at indrette mit hjem med smukke og funktionelle lamper, der skaber en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Derfor blev jeg også straks forelsket i Fedra pendel fra Biva, da jeg så den på deres hjemmeside. Det er en elegant og moderne lampe, der passer perfekt over mit spisebord.

Fedra pendel har et flot design med en rund skærm i folie med perlemorseffekt og klare krystaller, der reflekterer lyset på en smuk måde. Den har også et kromfarvet metalophæng, der giver den et stilrent udtryk. Lampen har en diameter på 25 cm og en højde på 110 cm, så den passer godt til et mindre eller mellemstort rum.

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og lyset fra Fedra pendel. Den har en E27 fatning, så man kan vælge den pære, man foretrækker. Jeg har valgt en LED-pære med varmt hvidt lys, der giver en behagelig belysning til spisning og hygge. Lampen er nem at montere og rengøre, og den har et lavt energiforbrug.

Jeg kan varmt anbefale Fedra pendel til alle, der leder efter en smuk og moderne lampe til deres hjem. Den har givet mit spisestueområde et helt nyt look, og jeg får mange komplimenter fra mine gæster, når de ser den. Hvis du også vil have Fedra pendel i dit hjem, kan du købe den hos Biva for kun 699 kr. Klik her for at se mere om lampen og bestille den online.

Billeder: Biva.dk

You May Also Like

More From Author