Hvorfor jeg elsker mit BORDER tæppe i beige

Jeg har altid været en fan af tæpper, især løse tæpper, som man kan flytte rundt på efter behov. De giver en hyggelig og varm stemning i hjemmet, og de kan også være med til at dæmpe lyden og beskytte gulvet. Men det er ikke altid nemt at finde det perfekte tæppe, som passer til ens stil og budget. Derfor blev jeg så glad, da jeg opdagede BORDER tæppet i beige fra BIVA.

BORDER tæppet er et lækkert NATURAL tæppe i farven beige. Det måler 133X190cm og er fremstillet af 100% Polypropyle, hvilket gør det særdeles slidstærkt. Det er også UV-stabiliseret, så det ikke falmer i solen, og det har en skridsikker bagside, så det ikke glider på gulvet. Det bedste af det hele er, at det er nemt at rengøre med en støvsuger eller en fugtig klud.

Jeg har lagt mit BORDER tæppe i stuen, hvor det passer perfekt til min sofa og mit sofabord. Det giver rummet et naturligt og elegant udtryk, og det føles dejligt blødt under fødderne. Jeg elsker at sidde på tæppet med en kop kaffe og en god bog, eller at lege med min hund, som også er vild med tæppet. Det er blevet et af mine yndlingsmøbler i hjemmet, og jeg får mange komplimenter for det fra mine gæster.

Hvis du også leder efter et flot og billigt løst tæppe til dit hjem, kan jeg varmt anbefale BORDER tæppet i beige fra BIVA. Det fås også i andre størrelser og farver, så du kan finde det, der passer bedst til dig. Du kan bestille det online på

BIVA’s hjemmeside

, hvor du også kan se deres store udvalg af andre møbler og boligtilbehør. Skynd dig at slå til, mens der er tilbud!

Billeder fra BIVA.dk

You May Also Like

More From Author