Et badeforhæng, der er godt for miljøet og dit badeværelse

Jeg har altid været glad for at tage et langt og varmt brusebad, men jeg har også været bekymret for vandspild og miljøpåvirkning. Derfor blev jeg glad, da jeg fandt et badeforhæng, der er lavet af genanvendt plastik og har et flot og enkelt design.

Badeforhænget hedder GRUNDSUND og er fra JYSK. Det er fremstillet af 100% genanvendt polyester, som er lavet af plastikflasker. Det betyder, at det sparer ressourcer og reducerer affaldsmængden. Det er også OEKO-TEX® certificeret, hvilket betyder, at det ikke indeholder skadelige stoffer.

Badeforhænget er hvidt og har en diskret struktur, som giver det et elegant udtryk. Det passer til alle slags badeværelser og kan nemt kombineres med forskellige farver og mønstre. Det er også vandafvisende og nemt at rengøre med en fugtig klud.

Jeg har brugt badeforhænget i et par uger nu, og jeg er meget tilfreds med det. Det holder vandet inde i brusekabinen, samtidig med at det holder på varmen, så jeg ikke fryser under bruseren. Det giver også mit badeværelse et friskt og moderne look, som jeg elsker.

Hvis du også vil have et badeforhæng, der er godt for miljøet og dit badeværelse, kan du købe GRUNDSUND badeforhæng hos JYSK for kun 175 kr. Du kan se det

her

.

Billedkilde: JYSK

You May Also Like

More From Author