Hvorfor jeg elsker min Tromsø Fusion Box seng

Jeg har altid drømt om at have en stor og komfortabel seng, hvor jeg kunne slappe af og sove godt hver nat. Men det var ikke før jeg fandt Tromsø Fusion Box sengen fra Sengefabrikken, at jeg indså, hvad jeg havde gået glip af.

Tromsø Fusion Box sengen er en dansk produceret dobbeltseng i 180×200 cm, som består af en solid træramme, to boxmadrasser med pocketfjedre, en topmadras med memoryskum og en valgfri sengegavl. Sengen er svanemærket, Oeko Tex certificeret og FSC certificeret, hvilket betyder, at den er miljøvenlig, allergivenlig og bæredygtig.

Jeg har haft min Tromsø Fusion Box seng i et par måneder nu, og jeg kan ærligt sige, at det er den bedste investering, jeg nogensinde har lavet. Her er nogle af de grunde, hvorfor jeg elsker min seng:


  • Den er super komfortabel

    . Sengen har en fasthed, der passer perfekt til min vægt og kropsform. Pocketfjedrene i boxmadrasserne giver en god støtte og aflastning til ryggen, nakken og skuldrene. Topmadrassen med memoryskum former sig efter kroppen og giver en trykaflastende effekt. Jeg føler mig som om jeg sover på en sky hver nat.

  • Den er stilfuld og moderne

    . Sengen har et elegant design med kuvertsyning og indbygget antiskrid i møbeltekstilen. Jeg valgte en sandfarvet nuance, som passer godt til mit soveværelse. Sengegavlen giver et ekstra touch af luksus og hygge. Sengen ser ud som noget fra et hotelværelse.

  • Den er holdbar og kvalitetsbevidst

    . Sengen er lavet af materialer af høj kvalitet, som kan holde i mange år. Trærammen er lavet af massivt fyrretræ fra Sverige, som er stærkt og stabilt. Boxmadrasserne og topmadrassen har slidstærke betræk, som kan vaskes ved 60 grader. Sengen har 15 års garanti imod brud på trærammen og 5 års garanti imod fjedre- og rammebrud.

Hvis du også drømmer om at have en fantastisk seng, som du kan nyde hver dag, så kan jeg varmt anbefale Tromsø Fusion Box sengen fra Sengefabrikken. Du kan bestille den online på deres hjemmeside og få den leveret lige til døren. Du kan også vælge mellem forskellige farver, fastheder, ben og sengegavle for at skabe din egen personlige seng.

Du kan finde mere information om Tromsø Fusion Box sengen

her

. Jeg håber, du bliver lige så glad for din seng, som jeg er for min.

Billeder fra Sengefabrikken.dk

You May Also Like

More From Author