Et smukt og moderne spisebordssæt til enhver lejlighed

Jeg har altid drømt om at have et spisebordssæt, der både er praktisk og stilfuldt. Et spisebordssæt, der kan rumme mange gæster, men også passe ind i min indretning. Et spisebordssæt, der er lavet af kvalitetsmaterialer, men også til en overkommelig pris. Et spisebordssæt, der er nemt at vedligeholde, men også behageligt at sidde på.

Derfor blev jeg så glad, da jeg fandt det perfekte spisebordssæt hos JYSK. Det hedder SKOVLUNDE L200 bord mørk eg + 4 JONSTRUP stole karry/mørk eg, og det er alt, hvad jeg har ønsket mig og mere til.

SKOVLUNDE L200 bord mørk eg er et flot og robust spisebord i mørk eg med et enkelt og elegant design. Bordet har en længde på 200 cm, så der er plads til mange kuverter. Bordet har også en praktisk udtræksfunktion, så det kan forlænges med op til 100 cm ekstra. Bordet har en tykkelse på 25 mm og en højde på 75 cm.

JONSTRUP stole karry/mørk eg er nogle komfortable og moderne spisebordsstole i karryfarvet polyester og mørk eg. Stolene har et flot polstret sæde og ryg med knapper, der giver dem et retro look. Stolene har også nogle solide træben i mørk eg, der matcher bordet perfekt. Stolene har en siddehøjde på 48 cm og en siddebredde på 46 cm.

Jeg er meget tilfreds med mit nye spisebordssæt fra JYSK. Det passer perfekt ind i min stue, og det giver den et friskt og moderne pift. Jeg elsker at invitere venner og familie over til middag, og de roser altid mit spisebordssæt. Det er både smukt og behageligt at sidde ved, og det er nemt at rengøre med en fugtig klud.

Hvis du også leder efter et nyt spisebordssæt, kan jeg varmt anbefale SKOVLUNDE L200 bord mørk eg + 4 JONSTRUP stole karry/mørk eg fra JYSK. Det er et fantastisk spisebordssæt til en fantastisk pris. Lige nu kan du få det for kun 5499 kr., hvilket er 14% billigere end normalprisen på 6395 kr. Skynd dig at bestille det, før det bliver udsolgt!

Du kan finde mere information om spisebordssætet

her

.

Billeder fra JYSK.dk

You May Also Like

More From Author