Min nye favorit til opbevaring: Rio 2 lager med håndtag i eg

Hej alle sammen! I dag vil jeg gerne dele med jer min nye opdagelse til at holde mit kontor organiseret og stilfuldt. Det er Rio 2 lager med håndtag i eg fra Biva. Jeg har altid haft problemer med at finde plads til alle mine papirer, bøger, mapper og andre ting, som jeg har brug for på mit kontor. Jeg har prøvet forskellige skabe, reoler og skuffer, men ingen af dem var helt tilfredsstillende. Enten var de for store, for små, for kedelige eller for dyre. Men så fandt jeg Rio 2 lager med håndtag i eg, og det ændrede alt!

Rio 2 lager med håndtag i eg er et smart og moderne møbel, som passer perfekt til ethvert kontor. Det har to rummelige skuffer med håndtag, som gør det nemt at åbne og lukke dem. Skufferne er lavet af MDF-plade i en flot eg-farve, som giver et naturligt og varmt udtryk. Stellet er lavet af sort metal, som giver et kontrastfuldt og industrielt look. Møblet måler 40 x 40 x 60 cm, så det er ikke for stort eller for lille. Det kan nemt placeres under et skrivebord, ved siden af en sofa eller i et hjørne.

Jeg er virkelig glad for mit Rio 2 lager med håndtag i eg, fordi det har gjort mit kontor meget mere ryddeligt og indbydende. Jeg kan opbevare alle mine ting i skufferne, og de er lette at finde igen. Jeg kan også bruge toppen af møblet til at stille en lampe, en plante eller en kop kaffe på. Det ser så godt ud i mit kontor, at jeg får mange komplimenter fra mine kolleger og venner. De spørger mig altid, hvor jeg har købt det, og hvor meget det koster.

Hvis du også er på udkig efter en smart og praktisk løsning til dit kontor, så kan jeg varmt anbefale Rio 2 lager med håndtag i eg fra Biva. Det er et kvalitetsmøbel til en overkommelig pris. Du kan bestille det online på

Biva’s hjemmeside

, og de leverer det hurtigt og gratis til din dør. Du vil ikke fortryde det!

Tak fordi du læste mit blogindlæg. Jeg håber, du fandt det interessant og nyttigt. Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer, så skriv dem gerne nedenfor. Jeg vil gerne høre fra dig!

Billeder: Biva.dk

You May Also Like

More From Author