Min anmeldelse af Tromsø Box Sort – en drøm af en seng

Jeg har altid haft problemer med at sove godt om natten. Jeg har prøvet mange forskellige senge, madrasser og puder, men ingen af dem har givet mig den komfort og støtte, som jeg har brug for. Jeg har ofte vågnet op med ondt i ryggen, nakken eller skuldrene, og jeg har følt mig træt og uoplagt dagen efter.

Men det ændrede sig, da jeg fik min nye seng fra Sengefabrikken. Det er en Tromsø Box Sort i størrelsen 90×200 cm, og den er simpelthen fantastisk! Jeg har aldrig sovet så godt i mit liv. Sengen er så blød og behagelig, men samtidig fast og støttende. Den former sig efter min krop og giver mig den optimale liggeposition. Jeg kan mærke, at sengen er lavet af kvalitetsmaterialer, som holder i mange år.

Sengen består af en massiv træramme i FSC-certificeret fyrretræ, som er betrukket med en slidstærk og Oeko Tex certificeret møbeltekstil. Trærammen er 14 cm høj og har 11 bundlameller, som sikrer en stabil konstruktion. Selve boxmadrassen har to lag af fjedre: et lag af mini bonell fjedre i bunden og et lag af pocket fjedre i toppen. Disse fjedre giver sengen en fantastisk affjedring og tilpasningsevne. Oven på boxmadrassen ligger en topmadras i latex, som er åndbar og allergivenlig. Topmadrassen er 60 mm tyk og har et betræk i Tencel, som er et naturligt materiale fremstillet af træfibre. Tencel er blødt som silke, køligt som hør og absorberer fugt bedre end bomuld.

Jeg valgte at købe sengen i sort farve, fordi jeg synes, det passer godt til mit soveværelse. Men sengen fås også i andre farver, så man kan vælge den, der passer bedst til ens smag og indretning. Man kan også vælge mellem forskellige fastheder, ben og sengegavle. Jeg valgte en fasthed, der passer til min vægtklasse (70-100 kg), nogle flotte egetræsben (19 cm) og ingen sengegavl. Men man kan nemt tilføje en sengegavl senere, hvis man ønsker det.

Jeg bestilte sengen online på Sengefabrikkens hjemmeside, hvor jeg fandt den til en rigtig god pris. Leveringen var hurtig og nem, og fragtmanden var venlig og hjælpsom. Han bar sengen ind i mit soveværelse og samlede den for mig. Det tog kun et par minutter, før jeg kunne hoppe op i min nye seng og nyde den.

Jeg kan varmt anbefale Tromsø Box Sort til alle, der leder efter en komfortabel, støttende og holdbar seng. Det er en investering i ens sundhed og velvære, som man ikke vil fortryde. Jeg er så glad for min nye seng, at jeg glæder mig til at gå i seng hver aften. Jeg sover som en drøm og vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Tromsø Box Sort er den bedste seng, jeg nogensinde har haft!

Hvis du også vil have en Tromsø Box Sort, kan du bestille den her:

Tromsø Box Sort

Billeder fra Sengefabrikken.dk

You May Also Like

More From Author