En bæredygtig måde at pakke gaver ind på

<br /> En bæredygtig måde at pakke gaver ind på<br />

Jeg elsker at give gaver til mine venner og familie, men jeg har altid haft en dårlig samvittighed over at bruge så meget papir, der bare ender med at blive smidt ud. Derfor blev jeg glad, da jeg opdagede

gavepapir Bagge fra Jysk

, som er lavet af 100% genanvendt papir.

Gavepapiret har et flot og enkelt design med forskellige mønstre og farver, som passer til enhver lejlighed. Jeg synes, det er sjovt at blande og matche de forskellige ruller og lave fine sløjfer og bånd af stof eller garn. Det giver gaverne et personligt og kreativt touch.

Det bedste ved gavepapiret er, at det er miljøvenligt og bidrager til at reducere papirspild. Det er også meget billigt, kun 10 kr. for en rulle på 6 meter. Det betyder, at jeg kan pakke mange gaver ind uden at bruge en formue.

Jeg kan varmt anbefale gavepapir Bagge til alle, der gerne vil give gaver med omtanke for både modtageren og planeten. Hvis du vil købe det, kan du finde det

her

.

Billeder fra Jysk.dk

You May Also Like

More From Author