Min drømmeseng: Stockholm Tencel Elevation Sort 180×210 cm

Jeg har altid drømt om at have en elevationsseng, der kan tilpasse sig mine behov og give mig den bedste komfort og støtte. Jeg har ledt længe efter den perfekte seng, men det var først, da jeg fandt Stockholm Tencel Elevation Sort 180×210 cm fra Sengefabrikken, at jeg vidste, at jeg havde fundet den.

Stockholm Tencel Elevation Sort er en danskproduceret elevationsseng af høj kvalitet og med et flot design. Sengen har en solid træramme i FSC-certificeret fyrretræ, 42 fleksible elevationslameller og en pålidelig og holdbar elevationsmotor fra danske LINAK. Sengen har også en neck-first funktion, der giver ekstra støtte til nakken, når man hæver hovedenden.

Kilde: Sengefabrikken.dk

Sengen har en 7-zonet springmadras med pocketfjedre, der giver optimal trykaflastning og tilpasser sig kroppens konturer. Springmadrassen er svanemærket, Oeko-Tex certificeret og allergivenlig. Oven på springmadrassen ligger en luksuriøs topmadras med 60 mm latexkerne, der er åndbar og fugttransporterende. Topmadrassen har et aftageligt og vaskbart betræk af Tencel-stof, der er lavet af naturlige fibre fra eukalyptustræer.

Kilde: Sengefabrikken.dk

Jeg elsker at ligge i min nye seng og nyde den fantastiske komfort og fleksibilitet. Jeg kan nemt justere sengens position med den trådløse fjernbetjening eller med min smartphone via Linaks app. Jeg kan vælge mellem forskellige fastheder og ben til sengen, så den passer til min smag og indretning. Jeg kan også tilføje en sengegavl eller et lagen fra Sengefabrikkens store udvalg.

Jeg kan varmt anbefale Stockholm Tencel Elevation Sort 180×210 cm til alle, der ønsker en elevationsseng af høj kvalitet, komfort og design. Sengen er hver en krone værd, og jeg har aldrig fortrudt mit køb. Hvis du også vil have din drømmeseng, så kan du bestille den her:

Stockholm Tencel Elevation Sort 180×210 cm

You May Also Like

More From Author