Min oplevelse med SF Rullemadras m. Split 210×210 cm.

Hej alle sammen! I dag vil jeg gerne dele min oplevelse med en rullemadras, som jeg har købt for nylig. Det er SF Rullemadras m. Split 210×210 cm. fra Sengefabrikken.dk. Jeg har en elevationsseng, som jeg elsker, men jeg syntes, at min topmadras trængte til en opgradering. Jeg havde hørt godt om rullemadrasser, som skulle være med til at skåne topmadrassen og gøre den mere behagelig og hygiejnisk at sove på. Så jeg besluttede mig for at prøve en af dem.

Jeg valgte SF Rullemadras m. Split 210×210 cm., fordi den passer perfekt til min sengestørrelse og har en H-split, som gør det muligt at justere hoved- og fodenden uafhængigt af hinanden. Det er super praktisk, når man har forskellige sovepræferencer eller bare vil slappe af i sengen på forskellige måder. Rullemadrassen er produceret i 100% bomuld, som er et naturligt og åndbart materiale, der giver en blød og komfortabel følelse. Den er også Oeko-Tex 100 certificeret, hvilket betyder, at den er fri for skadelig kemi og allergifremkaldende stoffer. Det er vigtigt for mig, da jeg har sensitiv hud og gerne vil sove trygt og sundt.

Jeg bestilte rullemadrassen online på Sengefabrikken.dk, som har et stort udvalg af senge og tilbehør til gode priser. Bestillingen var nem og hurtig, og jeg fik min rullemadras leveret inden for få dage. Leveringen var gratis og professionel, og jeg fik en sms med et tidspunkt for leveringen, så jeg kunne planlægge min dag. Rullemadrassen kom i en praktisk pose, som gjorde det let at bære den op til mit soveværelse.

Det var meget nemt at lægge rullemadrassen på min seng. Den har fangeelastik i hjørnerne, som holder den fast på plads på topmadrassen. Jeg kunne straks mærke forskellen, da jeg lagde mig på sengen. Rullemadrassen gav en ekstra blødhed og varme til min topmadras, som føltes som ny igen. Jeg sov som en drøm den første nat med min nye rullemadras. Den var så behagelig og støttende, at jeg ikke havde lyst til at stå op om morgenen. Jeg kunne også nemt justere min elevationsseng uden problemer med rullemadrassen. Den fulgte med bevægelsen af sengen uden at glide eller krølle.

Jeg er meget glad for min nye rullemadras, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der har en elevationsseng eller bare vil have en ekstra hyggefaktor i deres seng. Den er også nem at vedligeholde, da den kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles ved lav varme. Det er perfekt, hvis man vil holde sin seng ren og frisk. Jeg synes, at det er en god investering i min søvnkvalitet og min topmadrassens levetid.

Hvis du også er interesseret i at prøve SF Rullemadras m. Split 210×210 cm., kan du finde den her:

SF Rullemadras m. Split 210×210 cm.

Billeder fra Sengefabrikken.dk

You May Also Like

More From Author