Min nye seng er en drøm

Jeg har længe været på udkig efter en ny seng, da min gamle var slidt og ubehagelig. Jeg havde hørt godt om Sengefabrikken, som er en dansk virksomhed, der producerer kvalitetssenge til fornuftige priser. Jeg besluttede mig for at tjekke deres hjemmeside ud, og faldt pladask for deres Lyngdal kontinentalseng i lysegrå.

Lyngdal kontinentalseng er en komplet løsning med boxmadras, springmadras, topmadras og ben. Den har et stilrent design, der passer ind i de fleste soveværelser. Det jeg især godt kan lide ved sengen er dens komfort og støtte. Den har en massiv fyrretræsramme med 11 bundlameller, som giver et stabilt fundament. Springmadrassen har 220 pocketfjedre pr. m2, som er inddelt i 7 komfortzoner. Det betyder, at sengen tilpasser sig min kropsform og vægt, og giver mig den optimale støtte til ryg, nakke, skuldre og hofter. Topmadrassen er lavet af hybridskum, som er åndbart og trykaflastende. Den føles blød og behagelig at ligge på, og holder mig kølig om natten.

Jeg har nu sovet i min nye seng i et par uger, og jeg må sige, at det er den bedste investering, jeg har gjort i lang tid. Jeg vågner op hver morgen med en følelse af at være frisk og veludhvilet. Jeg har ikke længere ondt i ryggen eller nakken, som jeg havde før. Jeg glæder mig til at gå i seng hver aften, for jeg ved, at jeg vil få en god nats søvn i min drømmeseng.

Hvis du også er på udkig efter en ny seng, kan jeg varmt anbefale dig at kigge nærmere på Lyngdal kontinentalseng fra Sengefabrikken. Du kan bestille den online på deres hjemmeside, hvor du også kan vælge mellem forskellige farver, fastheder og ben. Du får fri fragt og 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud. Du kan også betale i rater over 10 måneder uden renter eller gebyrer. Det er en super god service og et fantastisk produkt.

Du kan finde Lyngdal kontinentalseng her:

Lyngdal (Lysegrå) – 160×200 cm.

Billeder fra Sengefabrikken.dk

You May Also Like

More From Author