Min nye drømmeseng: Lyngdal Box Sort 180×210 cm

Jeg har altid drømt om at sove i en stor og komfortabel seng, hvor jeg kan strække mig ud og nyde en god nats søvn. Men det har været svært at finde en seng, der passer til min højde og mine behov. De fleste senge er enten for korte, for hårde eller for bløde. Derfor blev jeg meget glad, da jeg opdagede Lyngdal Box Sort 180×210 cm fra Sengefabrikken.dk.

Lyngdal Box Sort er en danskproduceret boxmadras i høj kvalitet, der leveres komplet med ben og valgfri topmadras. Sengen har et elegant og stilrent design i sort stof, der passer til enhver indretning. Sengen måler 180×210 cm, hvilket betyder at den har 10 cm ekstra længde i forhold til en almindelig dobbeltseng. Det er perfekt for mig, der er 1,92 cm høj og gerne vil have mine fødder inde på madrassen.

Sengen har en fasthed på medium/fast, hvilket passer til min vægtklasse på ca. 80 kg. Sengen har pocketfjedre med 7 komfortzoner, der giver optimal støtte til kroppen. Topmadrassen er af latex med quiltet betræk, der er aftageligt og vaskbart. Topmadrassen er åndbar og allergivenlig, og den former sig efter kroppen. Jeg kan mærke forskellen fra min gamle seng, hvor jeg ofte vågnede med ondt i ryggen eller nakken.

Jeg har haft sengen i et par uger nu, og jeg er meget tilfreds med den. Jeg sover bedre og vågner mere frisk og udhvilet. Jeg glæder mig til at gå i seng hver aften, og jeg har svært ved at stå op om morgenen. Sengen er simpelthen min nye drømmeseng, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der leder efter en stor og komfortabel seng.

Hvis du også vil have en Lyngdal Box Sort 180×210 cm, kan du bestille den online hos Sengefabrikken.dk. De har fri fragt og rentefri finansiering, og de giver 15 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud. Du kan læse mere om sengen og bestille den her:

Lyngdal Box Sort 180×210 cm

.

Billeder fra Sengefabrikken.dk

You May Also Like

More From Author