Hvorfor jeg elsker min nye voksdug fra Jysk

Jeg har altid været glad for at dække mit spisebord med en dug, men jeg har også altid hadet at vaske og stryge den. Det er så besværligt og tidskrævende, især når man har børn, der spilder mad og drikke på dugen hver dag. Derfor blev jeg så glad, da jeg opdagede voksdugen fra Jysk. Det er en dug, der er belagt med et tyndt lag af voks, som gør den vandafvisende og nem at tørre af. Det betyder, at jeg ikke behøver at vaske den så ofte, og at den altid ser pæn og ren ud.

Den voksdug, jeg valgte, hedder Snerre og har et smukt mønster af blå og grå blade på en hvid baggrund. Jeg synes, det passer perfekt til mit køkken, som har hvide skabe og træbordplade. Farverne er rolige og harmoniske, og mønsteret er stilfuldt og moderne. Jeg får mange komplimenter fra mine gæster, når de ser min nye voksdug.

Det bedste ved voksdugen er, at den er så praktisk og funktionel. Den er lavet af 100% bomuld med en akrylbelægning, som gør den slidstærk og holdbar. Den er også nem at klippe til i den størrelse, man ønsker. Jeg købte en voksdug på 140 cm i bredden og 250 cm i længden, men jeg klippede den til, så den passede til mit bord på 120 x 200 cm. Det var meget let at gøre, og jeg behøvede ikke at sy kanterne bagefter.

Når jeg bruger voksdugen, føler jeg mig fri og afslappet. Jeg behøver ikke at bekymre mig om pletter eller skader på bordet. Jeg kan bare nyde måltidet med min familie eller venner, og når vi er færdige, kan jeg hurtigt tørre dugen af med en fugtig klud. Hvis dugen bliver meget snavset, kan jeg også vaske den i maskinen på 30 grader uden centrifugering. Men det sker sjældent, fordi den er så nem at holde ren.

Jeg kan varmt anbefale voksdugen fra Jysk til alle, der gerne vil have en flot og praktisk dug til deres spisebord. Den er billig, kvalitetsfuld og nem at bruge. Hvis du også vil have en voksdug som min, kan du finde den

her

.

Billederne i dette indlæg er fra Jysk.dk.

You May Also Like

More From Author